fredag 19 juni 2009

Trevlig midsommar till er alla!


Här ser ni utsikten vi hade från vårat hotell på Kreta där jag tillsammans med mamma, dottern Hilda och väninnan Veronika hade en härlig vecka förra året,(all inclusive så några kilo upp blev det:)
Har följt vädret på Kreta i 3 år nu och det är nästan alltid sol!!
Om man vill se solen i Sverige idag ska man visst vara i norra norrland..
Inga valpar ännu men det är nära nu...
Ha det gott från Cattis!

4 kommentarer:

  1. Jo nog har vi sol här längst upp i norr, men det är ändå lite växlande molnighet så ibland är solen skymd en halvtimme eller så.... men idag verkar vi kanske slippa regnet i alla fall. Annars har vi haft mer än nog av det, förra söndagen var vi på viltspårprov, det ösregnade i 5 timmar eller mer efter att spåren lagts så tyvärr klarade Fiffi inte hela spåret utan behövde hjälp vid ett tappt, därför fick vi ej godkänt, men skam den som ger sig utan vi kommer att boka tid för ett rörligt anlagsprov inom en vecka eller så.. för jag vet ju hur otroligt duktig hon är, och det var hon förra helgen också under sämsta tänkbara väderförhållanden klarade hon nästan fram till slutet med hjälp av lite ringning, det var bara när spåret korsade en mindre bäck som hon tappade bort det när jag visade henne vägen på andra sidan bäcken tog hon upp spåret och följde till slutet utan problem. Nog om detta.....

    Soliga midsommarhälsningar från Kristina och Sittac´s Fiffi i Gyljen, Överkalix (endast 3 mil söder om polcirkeln)och där solen behagar visa sig idag.... :)

    SvaraRadera
  2. Hejsan, en så vacker bild från kreta, det väcker juvliga minnen,väntar förstås på valparna, det är så spännande, glad midsommar från mamma och Stacy

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Hoppas ni hade en bra midsommar.
    Nu går vi i väntans tider:)
    Hör av dig så fort jag har blivit pappa.

    Kram Dumle

    SvaraRadera
  4. Hej och fortsatt skön sommar. Undrar hur det gått för kopovarna? Är dom sålda eller har ni någon kvar (förutom den/dom ni skulle behålla). Jag skickar ju över intresserade valpköpare fortfarande men vet inte om ni har några kvar.
    Visst är det trevligt med kopovvalpar???!! Busiga, eller hur?

    SvaraRadera